Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител поздрави жителите на Твърдица, Нова Загора и Кермен с Петковден

14 октомври 2018 17:21, Росица Николова (Областна администрация Сливен)
Излъчване: Област Сливен преди 2 години, брой четения: 398
Момент от официалната церемония за празника в Твърдица

Областният управител на Сливен Чавдар Божурски бе гост на тържествено заседание на общинския съвет в Твърдица послучай празника на града Петковден. Той поздрави съветниците и ръководния екип на общината за положените усилия в привличането на средства от ЕС. „Благодарение на вашата настоятелност и съдействието на институцията, която представлявам, в навечерието на празника можем да си честитим и новата придобивка – създаването на общински исторически музей”, каза Божурски. Той пожела на жителите на Твърдица да запазят духовните си традиции и да ги предадат на поколенията в името на утрешния ден.

Гост на празника бе народният представител от ГЕРБ Галя Захариева.

Зам.областният управител Камен Костов участва в тържествено заседание на общинския съвет в Нова Загора на 14 октомври. Втората по големина община в Сливенска област също празнува в деня на Света Петка. Камен Костов прочете поздравителен адрес от името на областния управител.

За Петковден областният управител Чавдар Божурски изпрати поздравителен адрес и до жителите на Кермен, община Сливен и кмета Живко Жечев по повод празника на града.

Снимки

Областният управител Ч.Божурски поздрави жителите на града на тържествено заседание на ОбСЗам.областният управител Камен Костов бе гост на тържественото заседание на ОбС в Нова Загора