Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПП ГЕРБ организира градски велотур за празника на Сливен – Димитровден

16 октомври 2018 10:54, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 5 години, брой четения: 1037
----

ПП ГЕРБ-Сливен ще обедини по традиция любителите на велосипедния спорт на 21 октомври. Градският велотур се провежда за трета поредна година и е в рамките на празника на Сливен – Димитровден.

Участниците в колоезденето по улиците на Сливен ще имат възможност да изминат 6 километрово трасе. Стартът на велосипедната обиколка е от площад „Хаджи Димитър" и ще премине през улица „Раковски", булевард „Панайот Хитов“, булевард „Георги Данчев", булевард „Братя Миладинови", булевард „Цар Симеон" и булевард „Цар Освободител“. Финалът ще бъде около 12.00 часа, отново на площад „Хаджи Димитър".

Началото на градския велотур е в 11.00 часа на 21 октомври, неделя, а записването на участниците ще се извърши час преди старта.

По традиция колоната ще бъде поведена от петкратната световна шампионка по борба Станка Златева и многократния шампион на страната и победител в колоездачната обиколка на България Евгени Балев. За участниците е предвидена томбола с атрактивни подаръци, като голямата награда е велосипед.

Първата велосипедна обиколка през 2016 година събра над 100 души от всички възрастови групи.