Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен се включва в глобален поход срещу трафика на хора

18 октомври 2018 16:20, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 715
---

По повод 18-ти октомври – Европейския ден за борба с трафика на хора, Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен организира Поход за Свободата / Walk For Freedom, който ще се проведе на 20.10.2018 г. /събота/ от 11.00 ч. в гр. Сливен.

Походът ще стартира от бул. Цар Освободител № 1, пред централния вход на Община Сливен и ще премине по пешеходната зона на булеварда. Всички граждани могат да се присъединят към инициативата и да подкрепят каузата в името на една свобода. Свобода за жертвите на трафик на хора. Първите 50 човека, които се регистрират на място в 10:30 ч., ще получат черна тениска на кампанията!

„Поход за свободата” е глобална инициатива, посветена на Европейския ден за борба с трафика на хора. Целта ѝ е да привлече общественото и медийно внимание върху проблема с трафика на хора. Походът се провежда в един конкретен ден и час в градове по цял свят, а мотото на кампанията тази година е „Регионален ПОХОД с глобално влияние”.

Партньори на Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен в организирането на „Поход за свободата” в гр. Сливен са Община Сливен, Професионална гимназия по хотелилерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев” – гр. Сливен, Български младежки Червен кръст – гр. Сливен и А21 България.