Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В Сливен се проведе „Поход за свобода” в подкрепа на жертвите на трафика

22 октомври 2018 11:04, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 821
---

Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен организира „Поход за свободата” по повод 18-ти октомври – Европейския ден за борба с трафика на хора.

Десетки граждани на гр. Сливен взеха участие в глобалното събитие, което се проведе на 20-ти октомври 2018 г. в целия свят и хиляди хора застанаха зад каузата за борба с трафика на хора. Целта на инициативата е да привлече общественото и медийно внимание върху проблема със съвременното робство и да подкрепи жертвите на това тежко престъпление.

Походът се провежда в един конкретен ден и час в градове по цял свят, а мотото на кампанията тази година е „Регионален ПОХОД с глобално влияние”. В рамките на събитието се популяризира Националната телефонна линия за борба с трафика на хора – 080020100.

Партньори на Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен в организирането на „Поход за свободата” в гр. Сливен са Община Сливен, А21 България, Професионална гимназия по хотелилерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев” – гр. Сливен и Български младежки Червен кръст – гр. Сливен.

Снимки

---------