Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен с нов уебсайт за празника на града 26 октомври - Димитровден

26 октомври 2018 13:45, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 892
Уеб сайт в режим телефон/таблет

От днес новият уебсайт на Община Сливен www.sliven.bg е активен.

Основен акцент в новия сайт е поставен върху удобството за работа със сайта от мобилни устройства. И това е съвсем естествено, имайки предвид, че в момента над 50 процента от потребителите ползват интернет през мобилни устройства, а в близко бъдеще този процент ще надмине 80.

Всеки сайт е изграден със своя специфична логика и за потребителите е необходимо известно време да вникнат в нея и да изберат най-удобните начини за ползване на информация в него и да оценят достойнствата на сайта и удобствата, които той предлага.

Информацията е подредена в ясна и стегната йерархична структура, лесно видима от менюто и насочващите блокове на заглавната страница, както и от картата на сайта.

Обособени са тематични достъпи до информация, касаеща определени групи потребители, като граждани, младежи, хора с увреждания, бизнес-потребители, оформени с интуитивни изображения и надписи.

Всички документи са приложени в сайта като файлове със стандартен четим формат, което дава възможност за търсене в тях.

Осигурена е възможност за показване на едно или няколко значими събития, както и на последните новини на видно място.

Сайтът предполага бързо и лесно зареждане, удобна работа от мобилни устройства, възможност за разглеждане от всякакви браузери, лесна и удобна работа при обновяване и промени на информацията от оторизирани служители на Община Сливен. Взети са и мерки, осигуряващи сигурността на сайта и е съобразен с изискванията за защита на личните данни.

Новият сайт с времето трябва да заеме достойно място в авторитетната класация /Изследване на сайтовете на общините в България/ .

За известно време ще продължи да работи и старият сайт, докато минималните му допълващи функции към момента отпаднат изцяло.

26.10.2018 г.

Снимки

Уеб сайт в режим настолен компютър