Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев се срещна с чуждестранни предприемачи

31 октомври 2018 10:12, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 899
---

Кметът Стефан Радев се срещна вчера с представители на бизнеса в Турция, които са на посещение в Сливен. В срещата участваха заместник - кметът Стоян Марков и председателят на Комисията по европейска интеграция, международно сътрудничество и партньорски инициативи Мартин Славов.

Срещата се фокусира върху намеренията на предприемачите, свързани с бъдещи инвестиции в сливенския регион. Те заявиха желание и готовност за съвместни бизнес проекти с други инвеститори в различни отрасли и създаване на заетост.

По време на разговора стана ясно, че представителите на бизнеса в Турция развиват дейности в областта на производството, търговията, логистиката, строителството и ресторантьорството.

Те получиха уверението на кмета, че при заявяване на сериозни намерения от тяхна страна, ще получат съдействие във всеки етап от процеса. Той допълни още, че Община Сливен е заинтересована от всеки бъдещ инвеститор, тъй като това е пряко свързано с успешната реализация на младите хора и задържането им в града, което е сред основните й приоритети.

 

31.10.2018 г.

Снимки

---