Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Високо отличие за г-жа Дочка Робето

01 ноември 2018 09:22, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 1710
Заслужено отличие

Г-жа Дочка Робето е носителят на наградата "Софроний Врачански" за 2018 година в категория "Активни педагози - преди и сега". Тя е дългогодишен учител в ОУ "Елисавета Багряна". През тази година заслужено излезе в пенсия.

Отличието й бе връчено на официална церемония и бе присъдено за цялостен принос в дългогодишна дейност в областта на образованието.

Г-жа Дочка Робето бе номинирана от учителския колектив на ОУ "Елисавета Багряна". Тя има 38 години учителски стаж. В училището работи от основаването му, през 1994 година, като начален учител, а от 2008/2009г. става главен учител в начален етап на образованието.

Г-жа Робето изгражда авторитет сред ученици, педагогическия и непедагогическия персонал със своя труд. В работата си винаги е била взискателна, отговорна, толерантна и обективна. Тя проявява професионализъм не само в умението си да осигури спокойна за работа атмосфера в училище, но и в работата си като учител. Г-жа Робето притежава талант неусетно да мотивира своите ученици да изявят заложбите си, а чрез тях активно да участват в обществения и културния живот на град Сливен.

За това свидетелстват множеството награди, участия и отличия за училището и за учениците й. Значимият й принос като учител, помага на нашите възпитаници да се реализират успешно в Сливен.

Наградите на името на Софроний Врачански бяха връчени в навечерието на 1 ноември, Ден на народните будители. Отличията на Регионално управление на образованието са за високи постижения или цялостна високопрофесионална дейност в областта на просветата.

Честито, г-жо Робето!