Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Младежи дискутираха за съвременните будители

02 ноември 2018 10:19, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 5 години, брой четения: 805
---

По случай Деня на будителите в зала „Май“ вчера се проведе младежка дискусия на тема „Будителят си ти”. Събитието организира Младежки дом – Сливен. В него участваха председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев, Кристиана Станкова - експерт по обществени науки, гражданско образование и религия в РУО - Сливен и Дора Пондалова от Регионален исторически музей „Д – р Симеон Табаков“.

В поздравлението си председателят на Общинския съвет Димитър Митев приветства младежите за празника и инициативата. Призова ги да бъдат добри и толерантни един към друг, да почитат будителите, независимо дали са известни личности или такива, близо до тях. Той ги посъветва да не пестят критиките си към властта и да се обръщат с предложения и въпроси към нея.

Дискусията продължи като диалог между присъстващите младежи. Авторски речи бяха подготвили и представиха Десислава Андонова, Димана Цветогорова и Пламена Иванова, а водеща беше Даниела Стоева – председател на Младежки общински съвет. Събитието завърши с пожелание да се превърне в традиция и да се провежда ежегодно.

02.11.2018 г.

 

 

Снимки

------