Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Учител от ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" носител на наградата "Софроний Врачански"

05 ноември 2018 17:28, Николай Димитров (ГПЗЕ )
Излъчване: ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" преди 5 години, брой четения: 4457
Ани Иванова - носител на наградата за млад учител

Носител на наградата „Софроний Врачански” в категория „Млад учител – успешен старт в професията” тази година е наш колега – Ани Иванова –учител по български език и литература. На 31 октомври на тържествена церемония в Регионално управление на образованието – Сливен, Ани Иванова заслужено получи високото отличие сред останалите номинирани педагози в Сливенска област на основание публикации на статии в печатни издания, като „Аз Буки“, участие в научни конференции и публикации в сборник от научни разработки на Пловдивски университет.

Освен високи професионални постижения, наградата се присъжда и за гражданска активност. Младият педагог е инициатор и организатор на множество кампании, спортни празници, литературна вечер в ПГПЗЕ „З.Стоянов“, почистване на района около училището, концертни и театрални изяви, като приобщава децата на езикова гимназия и възпитава отговорност и принадлежност към институцията.

Честито, Ани Иванова! Нека одухотвореността и творческия потенциал продължават да вдъхновяват учители и ученици за полет на душата и едно по-светло бъдеще за всички нас!

Снимки

Ани Иванова - носител на наградата за млад учителВръчване на наградата "Софроний Врачански" за млад учител