Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител поздрави полицията за Архангеловден

07 ноември 2018 14:34,
Излъчване: Област Сливен преди 5 години, брой четения: 1073
Тържествено събрание на ОД на МВР-Сливен за Архангеловден

Областният управител на Сливен Чавдар Божурски изпрати поздравителен адрес до директора на ОД на МВР ст.комисар Димитър Величков и служителите на полицията послучай професионалния им празник Архангеловден. Поздравлението бе прочетено на тържествено събрание на 7 ноември от зам.областния управител Камен Костов.

„Изказвам благодарност към всички колеги, които допринесоха да се запази доброто име на полицията. Трябва да отбележа и ползотворното Ви взаимодействие с прокуратурата“, заявява в поздравлението си Чавдар Божурски. „Предстои ви още по-усърдна работа. Обръщам специално внимание на това, което се очаква от Вас в името на децата и младежите на Сливенска област“, казва областният управител и посочва проблемите с разпространението на наркотици, както и с криминогенната среда, в която някои сливенски деца са принудени да живеят. „Освен безкомпромисно противодействие според дадените от закона правомощия, разчитам на Вас да окажете съдействие на институциите да бъдат върнати в училище необхванатите ученици. Това е пътят“, подчертава областният управител. Той допълва, че работата на полицията често е под натиска на социалните мрежи, понякога остава недооценена. „Но който е смел в делата си, няма да се уплаши от думи! Затова с чувство за чест Ви поздравявам за празника и Ви пожелавам: Бъдете силни! Здраве, щастие и сполука за Вас и близките, които Ви подкрепят!“, завършва поздравлението.

На тържественото събрание ст.комисар Величков връчи наградите „Полицай на месеца“ на Цветан Вълев от ПУ „Петолъчката“, ст.инспектор Диаманди Диамандиев от РУ на МВР-Котел, Димо Петров от РУ на МВР-Нова Загора и Илко Сикоров от РУ на МВР-Твърдица за проявения професионализъм при разкриване на престъпления.

Снимки

Мл.експерт Цветан Вълев от ПУ "Петолъчката" - "Полицай на м. юли"Ст.инспектор Диамандиев от РУ на МВР-Котел - "Полицай на м. август"Мл.експерт Петров от РУ на МВР-Нова Загора - "Полицай на м.септември"Мл.експерт Сикоров от РУ на МВР-Твърдица - "Полицай на м.октомври"