Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Продължава информационната кампания „Европейският съюз близо до Вас” в Сливенска област

08 октомври 2018 16:22, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 9 месеца, брой четения: 174
През 2018 година в четирите общини на Сливенска област се провежда информационната кампания под мотото "Европейският съюз близо до Вас". Тя има за цел да повишава информираността на широката публика относно европейските приоритети и правата на европейскит

През 2018 година в четирите общини на Сливенска област се провежда информационната кампания под мотото "Европейският съюз близо до Вас". Тя има за цел да повишава информираността на широката публика относно европейските приоритети и правата на европейските граждани.

 

Организатор на кампанията е информационен център „Европа Директно” – Сливен в партньорство с Общините Котел, Нова Загора, Сливен и Твърдица, Областен информационен център – Сливен и Местната комисия за борба с трафика на хора.

В рамките на празниците на посочените общини, жителите и гостите ще имат възможност да получат полезна информация и безплатни материали за Европейския съюз, и най-вече за правата и сигурността им като европейски граждани, възможности за финансиране на бизнеса и земеделските стопани, образование и обучение в ЕС, права на потребителите, права на пътниците, детски занимателни книжки и мн.др.

 

Първото ни участие беше по време на ежегодния регионален фолклорен събор „Пролетни игри и обичаи – Цветница” в град Твърдица на 1-ви април, където стотици жители и гости на града посетиха щандовете ни и получаваха безплатна информация и материали.

 

Предстоят посещения в град Нова Загора на 9 октомври с участие в Панаира на занаятите, който е част от празненствата послучай Петковден – Празник на Нова Загора. На Димитровден - 26 октомври 2018 г., Празникът на Сливен ще бъдем на главната улица в нашия град.

 

Информационното турне ще приключи с участието ни в Празника на Котел на 1 ноември 2018 г. на площада на възрожденския град.

 

Очакваме Ви!

 

 

Снимки от кампанията можете да видите на фейсбук-страницата на нашия център: https://www.facebook.com/pg/SlivenEuropeDirect/photos/?tab=album&album_id=972569836253380

 

За повече информация:

 

Тел: 044/ 411 832 и 0882 73 01 88

E-mail: europedirectsliven@gmail.com

www.europedirect-sliven.eu

Europe Direct Sliven
www.europedirect-sliven.eu

Снимки

Лого