Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общината предоставя на вниманието на гражданите проектно предложение за благоустрояването на бул. „Хаджи Димитър“

23 ноември 2018 17:29, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 986
---

Общината предоставя на вниманието на гражданите проектно предложение за благоустрояването на бул. „Хаджи Димитър“

 

Общинското ръководство предоставя възможност на жителите на община Сливен да внасят конкретни предложения и мнения по изготвената актуализация на проекта за благоустрояване на бул. „Хаджи Димитър“. Те могат да бъдат изпращани на: kmet@sliven.bg

Инвестиционният проект, свързан с благоустрояване по бул. „Хаджи Димитър“ обхваща площ с граници на юг до регулирано кръстовище с бул. „Хаджи Димитър“, като не изменя организацията на движение на кръстовището, с изключение на временната. На север е до контактната зона с последното благоустройство пред сграда на Общинска администрация. На изток и на запад проектът навлиза в улиците при кръстовищата с различен обхват, решен спрямо локацията за реализиране на завършеност, систематична принадлежност и устойчивост. Проектната разработка обхваща широк набор от проучвания поради спецификите на обекта – централна градска част, ограничения от реализирани проекти, изменения на регулация, оформяне на нови кръстовища, и в цялост необходимостта от създаване на устойчива функционална среда, централна инфраструктура с адекватност към социалния характер и др.

С разработката и нова структура ще се подобри значително визуалната комуникация, както с обекта, така и в цялост за централна градска част. Приоритет са пешеходците, осигуряване на безопасност за всички участници в движението и същевременно постигане на функционалност за устойчива и модерна централна градска част.

Повече информация и визуализация на проектното предложение може да бъде намерена в прикачените файлове.

23.11.2018 г.

 

Файлове

Технически проект [320KB]

Portable Document Format File

Схема [11.1MB]

Portable Document Format File