Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Уникална украса радва учениците в ОУ "Ел. Багряна"

07 декември 2018 20:45, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 3038
Коледна украса

И тази година в ОУ "Елисавета Багряна" в Сливен се проведе инициативата "Коледна работилница на Дядо Коледа". Събитието се провежда ежегодно и следва идеята всеки път да е по-различно и да доставя още по-голяма радост на учениците.

Коледната работилница отвори врати още на 3 декември, когато всеки клас подреди красива украса. Грейнаха и коледните елхи.

Учениците от начален етап бяха изненадани в утрото на Никулден с голяма коледна украса в коридора на втория етаж и коридора на първи клас. Тя беше специално направена за тях от учителите от ЦДО - г-жа Миглена Танева, г-жа Ивелина Марлова, г-жа Здравка Долушанова, г-жа Моника Попова, г-жа Гергана Султанова, г-жа Надежда Русева и г-жа Мери Божкова. В очакване на Коледа и Нова година, празнично настроение ще придават арки с гирлянди, елхи, които образуват гора, както и снежни човеци. Вратите също са украсени и всяка от тях има замисъл.

Междувременно започна подготовката и за коледния базар, който отново ще има благотворителна цел. Този път ще бъде подкрепена кампанията за закупуване на нов кувьоз за нуждите на неонатологичното отделение в МБАЛ "Д-р Иван Селимински". Коледният базар ще се състои на 17 декември.

Снимки

Коледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украса