Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът на Сливен Стефан Радев присъства на празничната 5-годишнина на Футболен клуб „Сините камъни“

07 декември 2018 23:52, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 983
---

В препълнената спортна зала „Васил Левски“ снощи се проведе тържествено отбелязване на 5 години от създаването на ФК „Сините камъни“. Сред плеядата от известни български футболисти, уважили събитието бяха Радостин Кишишев, Ясен Петров, Пенко Ляев, Милен Георгиев, Георги Пеев, Коста Янев и много други.

В словото си кметът Радев пожела на играчите на клуба много бъдещи успехи в предстоящите футболни първенства, с които да популяризират не само град Сливен, но и България. „Всяко начало е трудно. Всяка годишнина означава трупане на история, опит, традиции. Пожелавам Ви здраве, да празнувате още много годишнини като тази и да покорявате все по-високи висини, с които да се гордеете и Вие, и ние като сливналии“, заяви в словото си Стефан Радев. Кметът на община Сливен връчи на основателя на клуба Пламен Крумов стъклен знак, символ на Сините камъни и възпоменателна монета ,,Старият бряст в Сливен”, представена от Българска народна банка.

В знак на благодарност от съвместната работа, ръководството на клуба и треньорския състав получиха подаръци и от родителите на децата, трениращи в школата.

От своя страна Пламен Крумов благодари на треньорите и родителите за успешното сътрудничество през годините. Той изрази признателността си и от подкрепата на Община Сливен и подари на кмета Радев плакет и шал на клуба.

Приветствено слово отправи и народният представител Десислава Танева, която бе сред официалните гости на вечерта.

Събитието уважиха още председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев и общински съветници, заместник – областният управител Камен Костов, заместник – кметовете Пепа Чиликова, Стоян Марков и Румен Иванов, секретарят на Общината Валя Радева, директорът на ТД ,,Национална сигурност” Николай Чиликов, директори и представители на различни институции и организации в града.

Празничната програма продължи с изпълненията на народния певец Деян Митев, Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“, балетно шоу и футболни игри между възпитаниците на спортната школа.

Кулминацията на вечерта беше Мачът на звездите, в който се включиха и звездните футболни гости на вечерта.

08.12.2018 г.

 

 

Снимки

---------------------------------