Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Благодарствено писмо от читалище „Даскал Димитър Димов”

30 август 2010 14:45,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 13 години, брой четения: 2693
Женска фолклорна група

Областният ръководител на ПП ГЕРБ Десислава Танева получи благодарствено писмо от ръководството на читалище „Даскал Димитър Димов” и ОУ „Петър Берон” в с. Желю войвода, по повод помощта, която оказа местната структура на ГЕРБ, за участието на три фолклорни състава на Десетия национален събор на българското народно творчество „Копривщица 2010".

„Обръщам се към вас с благодарност за навременния жест за читалището в с. Желю войвода. Благодарение на Вашето съдействие участвахме на Десетия национален събор на българското народно творчество „Копривщица 2010".

Израз на тази благодарност е достойното ни представяне: три златни медала – за младежки танцов състав, женска певческа група и индивидуално изпълнение на гайда. Освен това, жури одобри художествените състави за представяне на страната ни на фолклорен фестивал в Закопане, Полша през 2011 година.

Вашето отношение е още едно потвърждение, че и в най-трудните и несигурни моменти в живота, трябва да търсим опора и упование в корените на фолклорните си традиции,” се казва в благодарственото писмо изпратено от Цветана Башикова, председател на читалище „Даскал Димитър Димов” и директор на ОУ „Петър Берон” в с. Желю войвода.

 

Снимки

111