Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Републиканските пътища са проходими при зимни условия, няма бедстващи хора

19 декември 2018 10:17,
Излъчване: Област Сливен преди 5 години, брой четения: 633

Пътищата от републиканската мрежа в област Сливен са проходими при зимни условия. По данни на Областното пътно управление, в община Котел е натрупана снежна покривка с дебелина 5-7 см, валежът продължава. Снегът в община Твърдица е до 3 см. Пътищата в планинските райони са заснежени и обработени. Настилката на автомагистрала "Тракия" е мокра, видимостта е добра, не са наложени ограничения заради зимната обстановка.

На територията на областта няма бедстващи или закъсали по пътищата хора, съобщиха от РД „Пожарна безопасност и защита на населението”. Регистриран е само един инцидент. На 18 декември е предизвикан пожар в коминното тяло на къща на ул.”Елисавета Багряна” в Сливен. Произшествието е ликвидирано своевременно. Изгорял е коминът, други материални щети не са причинени.

От община Котел информираха, че заради заледяване училищният автобус от с.Соколарци не е откарал учениците от селото на занятия в Котел. Проблемът е отстранен. Всички общински пътища са опесъчени.

Без ток са селищно образувание „Селището” в Сливен и село Голямо Чочовен. Екипи работят по авариите. В останалите населени места от областта има ток.