Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Пускат автомобилното движение по пробива на улица „Г. С. Раковски“ през следващата седмица

28 декември 2018 12:07, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 778
---

Община Сливен и Сектор „Пътна полиция“ към ОД на МВР – Сливен уведомяват гражданите, че от 2 януари 2019 г. ще бъде пуснато автомобилното движение по пробива на ул. „Г. С. Раковски“. То ще бъде организирано и сигнализирано като еднопосочно от Търговски център „Двата аслана“ до ул. „Великокняжевска“ по новоизграденото трасе, преминаващо по улиците „Алеко Богориди“, „Антим I“, „Михаил Колони“, с включване в кръстовището на ул. „Великокняжевска“ и ул. „Генерал Скобелев“.

До изготвянето, съгласуването и одобряването на новата организация за еднопосочно движение по ул. „Г. С. Раковски“, се запазва двупосочно движението по същата улица, с изключение на пътната отсечка в района на Търговски комплекс „Двата аслана“, където ще бъде въведена временна организация на движението. Тя ще бъде обозначена и сигнализирана с пътни знаци и хоризонтална маркировка. Пак там на 2, 3, 4, 5 и 6 януари 2019 г. ще бъде организирано дежурство с патрулни коли и униформени служители на Сектор „Пътна полиция“, за съдействие и контрол по въвеждане на новата организация за движение и въведените временни промени.

От Община Сливен апелират активните участници в движението, да проявяват отговорно поведение при шофиране, да следят и спазват методическите указания от контролните органи в процеса на въвеждане на новата организация на движение. Те ще бъдат уведомявани своевременно за допълнителни уточнения или промени.

28.12.2018 г.