Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Учител по музика от Сандански стана популярен в Интернет, но не с постиженията си в класната стая, а с предизвикателни негови голи снимки

07 януари 2019 11:05, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 5 месеца, брой четения: 225
Карамфил Божиков

Учител по музика от Сандански стана популярен в Интернет, но не с постиженията си в класната стая, а с предизвикателни негови снимки, които се появиха в мрежата. Само преди седмица Карамфил Божиков печели конкурса за преподавател по музика в училище в Сандански.

Още преди да започне да учи на ноти и пеене учениците обаче, в няколко сайта се появяват негови голи снимки. И в училището започва шушукане и коментиране на темата.

Пред обектива Карамфил позира предизвикателно преди 10 години. Тогава, като прохождащ певец и млад футболен талант, той получава предложение да рекламира по нестандартен начин тогавашното издание на фестивала "Пирин Фолк".

„Спомням си много добре. Това беше преди около 10 години и то с рекламна цел на фестивала "Пирин Фолк" 2008. Тогава бях много млад, едва на 20 години”, казва Божиков пред камерата на NOVA.

Снимките са навсякъде в мрежата, а коментарите често са цветущи. Божиков се е примирил, че кадърът, на който позира гол с футболна топка, ще го преследва винаги. Но е сигурен, че това няма да пречи на часовете по музика. Директорът на училището не смята да търси друг учител, защото вярва, че в клас господин Божиков ще научи децата на музика.

„Каква е стойността на тези клипове нямам намерение да обсъждам. Не мисля, че снимки с 10-годишна давност биха могли и би трябвало да влияят върху професионалното развитие на един млад човек”, смята директорът на Основно училище "Христо Ботев" Румен Сидеров.

Всъщност и преди 10 години снимките не носят голяма полза на Карамфил Божиков. Въпреки фото сесията, той не успява да спечели наградата на фестивала през 2008 г.

Източник: Nova.bg