Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

378 ДНИ НА ЕДИН ДЪХ

01 септември 2010 15:16,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1180
снимка

Днес, 1 септември 2010 г., областният управител на област Сливен г-н Марин Кавръков даде пресконференция във връзка с откриването на новия политически сезон и приключването на стария. На срещата с журналистите присъстваха и господата Пейчо Пейчев и Христо Карабекиров - заместник областни управители, както и експерти от администрацията.

 

Г-н Кавръков отчете дейността на Областна администрация Сливен за времето от встъпването му в длъжност преди 378 дни. В презентацията за медиите той акцентира върху поставените нови цели и задачи в Стратегическия план на администрацията и реализираните мерки в него, целящи развитието на областта. Той разказа на журналистите за по-мащабните дейности, реализирани от Областна администрация в различни сфери и довели до конкретни положителни резултати за областта.

 

Областният управител обърна внимание върху извършените кадрови промени в ръководствата на деконцентрираните структури на държавната администрация, извършени без излишно напрежение, политически скандали и при спокоен и нормален процес на работа. Г-н Кавръков спря вниманието си върху дейността на съветите и комисиите към Областна администрация – за активността на някои от тях и не дотам добрата работа на други.

 

Областният управител показа на присъстващите графики, които ясно илюстрират постигнатите икономии на бюджетни средства в Областна администрация Сливен след въвеждането на конкретни антикризисни мерки.

 

Подробна информация ще намерите на сайта на Областна администрация Сливен: http://www.sliven.government.bg в раздел „Актуално”, откъдето можете да изтеглите и презентацията „378 дни на един дъх”.

Снимки

снимкаснимкаснимка