Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

SUPER DETOX поддържа здрава функцията на черния дроб

10 януари 2019 15:38, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Трансфер Фактор преди 5 месеца, брой четения: 425
SUPER DETOX поддържа здрава функцията на черния дроб

Можете да пиете много витамини, да подхранвате тялото си с полезни вещества, но по някаква причина състоянието ви не се подобрява.

Една от причините, поради които организмът не може да се справи са токсините. Те могат да бъдат навсякъде - във водата и храната, в козметиката и битовата химия, в лекарствата, както и в следствие на паразити в организма ви.

Ако не вземете мерки за премахване на токсините от организма, започва отравяне на тялото, което от своя страна води до отслабване на имунитета, вяло състояние, липса на енергия.

Възможно ли е да се изчисти тялото, така че да се даде "рестарт"? Въпросът е неясен. Много звезди казват, че използват детокс програми и външния им вид го потвърждава. Трябва да признаем, че не всеки днес може да си позволи да живее в ритъма на "детокс", когато начина на живот е непрекъснат процес на прочистване и подновяване със спазване на диети, правилно хранене, козметични процедури, спорт...? Но всеки може да си позволи да помогне на тялото си да се отърве от вредните токсини. И първото нещо, за което трябва да се погрижим е черния ни дроб, който има водеща роля в тялото за детоксикация от токсини. Само за един час през черния дроб преминават около 100 литра кръв, той филтрира и почиства кръвта от вредни вещества.

Черния дроб не се оплаква, не боли и дава сигнал, че нещо не е наред, когато вече е късно.

Ето защо той трябва да се поддържа здрав.

SUPER DETOX поддържа здрава функцията на черния дроб и повишава способността му да преработва токсините в организма и възстановява увредените чернодробни клетки.

Съдържа бял трън, червена детелина, артишок и N-ацетил цистеин (НАЦ).

Повече може да прочетете на: http://transferfactor-bg.com/tf-detox.php