Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Наградите от фотоконкурса бяха връчени на Бабинден

21 януари 2019 12:53, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди 5 години, брой четения: 1797
бебета 2018

Изпълнителният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен – д-р Васислав Петров, връчи наградите на победителите във фотоконкурса за бебета, родени в болницата през 2018 година.

Децата получиха грамота и подарък за участието си в надпреварата. Техните снимки са включени в календара за 2019 година на отделенията по акушер-гинекология и неонатология.

Бебе на месец януари е Кристияна Атанасова, на февруари – Гергана Георгиева, на март – Кристиан Томчев, април – Ния Жекова, май – Виктория Стефанова, юни – Иван Христов, юли – Марина Костова, август – Мадлен Иванова, септември – Матеа Гъркова, октомври – Ана-Мария Динева, ноември – Николета Великова, декември - Магдалена Дренска.

Д-р Петров благодари за доверието към болницата. Той увери, че специалистите по акушерство и гинекология са изключителни професионалисти и полагат всички необходими грижи за децата и техните майки. Д-р Петров поздрави с празника присъстващите лекари, акушерки и медицински сестри, които работят в боницата и помагат за появата на новия живот.

Зам.-директорът по административните дейности Розалина Спасова разказа за обичая, който в миналото са спазвали българките на Бабинден и началото на традицията. Старшата акурешка на АГ- отделение Анка Димитрова и старшата сестра на Отделението по неонатология Пепа Стоилова изпълниха ритуал здраве на бебетата и техните родители.