Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Инструкции за употреба на Трансфер Фактор при атеросклероза, коронарна болест на сърцето, инфаркт, ангина пекторис, хипертония

30 януари 2019 08:46, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Трансфер Фактор преди 7 месеца, брой четения: 466
Трансфер Фактор

Изследванията през последните години са предоставили неопровержими доказателства, че атеросклерозата е с инфекциозен характер. Настъпването и обострянето на ангина пекторис например е свързано с възпаление на коронарната система. Същите причини причиняват възникването и развитието на много други патологии, коронарна болест на сърцето, миокарден инфаркт и др.

Кардиолози, които имат голям научен и практически опит отбелязват много добри резултати при приемане на Трансфер Фактор, особено Трансфер Фактор Плюс при всички заболявания на сърдечно-съдовата система. Наблюдава се подобрение в паметта, зрението, слуха, мозъчната активност, стабилизиране и нормализиране на кръвното налягане. Те казват, че Трансфер Фактор Плюс се препоръчва за всички на възраст над 40 години. Например, 70% от хората на тази възраст имат признаци на ангина пекторис.

Трансфер Фактор Плюс е системен препарат, който премахва причините на заболяванията: ангина пекторис, сърдечни аритмии, хипертония. Получените резултати при смущения в сърдечния ритъм са поразителни. След 2-3 седмици от приемането на Трансфер Фактор Плюс и след това продължаване с Трансфер Фактор Кардио, екстрасистолите спират. Пациентите, които редовно използват Трансфер Фактор, просто забравят този проблем.

Профилактичното приемане, след достигане на добро здравословно състояние, не е много тежко за семейния бюджет. Възможно е използването на Трансфер Фактор в режим през ден или два, важно е да е редовно.

При стенокардия Трансфер Фактор води до значително подобряване на здравето. Резултати може да се очакват след 2-3 месеца на приемане, в зависимост от сериозността на проблемите и дозировките на Трансфер Фактор, като се намалява степента на вазоконстрикция (свиване на кръвоносните съдове), до пълното изчезване на стенокардията! Това предизвиква голяма изненада, особено сред лекарите. Те разумно задават въпроса: "Къде може да отиде тази атеросклеротична плака? В обикновената медицинска практика такива явления не се наблюдават!"

В началото беше трудно да се вярва в реалността на тези явления, четейки описанието на такива случаи в чуждата медицинска практика. Но руската практика дава същите резултати! Известни са няколко случаи, когато пациентите отменят планираните от тях операция за байпас на коронарната артерия, защото холестеролните плаки в съдовете стават хемодинамично незначими. Това всъщност е алтернатива на хирургичното лечение в редица случаи. Ако в тялото се появява инфекция или ракова клетка, имунната система ги разпознава, атакува, унищожава и премахва от тялото.

Има основание да се смята, че ако се образуват холестеролни плаки, имунната система също трябва да ги разпознае, да ги унищожи и изхвърли от тялото! Но, по някаква причина не го прави или не прави достатъчно. След получаване на информация от Трансфер Фактор, имунната система просто започва да работи "правилно" и плаките започват да се разрушават.

При нарушения на ритъма на сърцето (аритмия) използването на Трансфер Фактор дава много бърз резултат след 1-3 седмици. След това - профилактично редовно приемане, което освен това дава подобрение на състоянието на целия организъм като цяло.

При други видове нарушения на сърдечния ритъм Трансфер Фактор няма да доведе до толкова бързо подобрение, но в рамките на 2-3 месеца положителната динамика е задължителна! Необходимо е да добавите Трансфер Фактор Кардио.

Предлага се следната схема:

1-ви месец - Трансфер Фактор Плюс 2-3 капсули 3 пъти на ден

2-ри месец - Трансфер Фактор Плюс 3-5 капсули на ден, добавете Трансфер Фактор Три-фактор 2 капсули дневно.

Следващите месеци Трансфер Фактор Плюс 2 капсули дневно в продължение на дълго време и Трансфер Фактор Кардио 4 капсули дневно.