Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Модулът за регистрация на заявления за прием в детски градини, детски ясли и яслени групи вече е активен

05 февруари 2019 10:25, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 893
---

Модулът за регистрация на заявления за прием в детски градини, детски ясли и яслени групи е активен от вчера, 4 февруари. Съгласно утвърдения график системата ще е отворена до полунощ на 12 февруари, а класирането за този месец ще бъде обявено от 10 ч. на 15 февруари. От днес до 12 февруари, включително родителите могат да регистрират и редактират своите заявления. Графиците за прием за цялата 2019 год. са достъпни на специализирания сайт за прием (https://priem.sliven.bg).

След влязлата в сила актуализация на общинската наредба за прием регистрирането на заявления за участие в класиране ще се извършва за календарна година.

Важно за родителите е да знаят, че всички заявления, които са били активни към месец декември 2018 год. са вече неактивни. В случай, че родителят иска да участва в класиране през 2019 год. е необходимо да подаде наново заявление в специализирания сайт.

При възникнали въпроси или затруднения при работата с онлайн системата, родителите могат да се обръщат за съдействие към директорите на детските градини и детските ясли и определените от тях служители, както и към Ина Николова, главен експерт в Дирекция „ОКВО“ в Община Сливен, тел. 044/611 320, мобилен 0879 599 244.

05.02.2019 г.