Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Роднина посрами легендата Иван Иванов в "Стани богат" (ВИДЕО)

06 февруари 2019 16:39, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 6 месеца, брой четения: 663
...

Водещият на „Стани богат” Михаил Билалов за пореден път демонстрира желязно търпение. Причината е една от участничките в шоуто, която се оказа роднина на кино легендата ни Иван Иванов. „Имам огромното щастие да бъда в роднинска приятелска връзка с тях. И гледайки ги, те станаха пример за мен и вдъхновение”, разказа Павлина Илиева от Панагюрище, която е завършила частния театрален колеж „Любен Гройс” в класа на г-н Георги Новаков.

Участието на младата дама се оказа пълно фиаско. За отрицателно време тя успя да скъса нервите не само на водещия Билалов, който не спря да ѝ подсказва - къде по-явно, къде по-завоалирано, но и на публиката в залата, а също и на зрителите пред малкия екран.

Илиева, която е актриса по образование, се затрудни неимоверно много още на първите няколко въпроса. Тя беше изключително неуверена по време на играта и даваше кой от кой по-абсурдни отговори.

Реакциите срещу Павлина след края на предаването, бяха направо унищожителни. Най-вече заради факта, че въпреки че е работила преди време като барман, тя не успя да се сети какво съдържа мартинито.

„За първи път гледам „Стани богат” по Българската телевизия и... май за последен. Прилича ми на урок за ученици със забавено развитие. Чак ми е неудобно да гледам”, написа синът на футболната ни легенда Георги Аспарухов-Гунди – Андрей, чийто пост бе коментиран цветно и без никакви притеснения.

„На мен ми идва да се обеся като го гледам. Толкова изпростяла нация ли сме??? Боже, защо ни наказа, докога??!”, пък се казва в един от коментарите под публикацията на Аспарухов. А друг е повече от убедителен: „Нивото падна адски много. Парад на

тъпотата в „Стани богат”! Тотална деградация на предаването. Мисля си, че избират участниците по тъпота, а не по някакви умствени и интелектуални натрупвания”.

В крайна сметка Павлина си тръгна едва с 500 лв. от предаването.

Източник: Факти
Снимка: БНТ