Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Любо Пенев официално се завърна в ЦСКА: Няма да карам никой насила да играе за отбора

08 февруари 2019 16:17, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 6 месеца, брой четения: 267
...

Новият наставник на ЦСКА Любо Пенев беше представен официално на специална пресконференция на стадион „Българска армия“. Той замени на поста освободения от клуба Нестор Ел Маестро, а причината за раздялата с предишния наставник са слаби резултати. Договорът на Любо Пенев е за година и половина.

„Решението го взех много бързо, аз съм си у нас, не идвам на гости. Поемането на поста си носи и рисковете, обичам предизвикателствата, четири са промените, старши-треньор и 3-ма помощници. Футболистите ги знаете, имената - Любо Пенев, Караско, Дани Моралес, Добри Митов“, каза Любо Пенев при представянето си.

„Тези точки преднина не са толкова трудни за елиминиране, ще има доста мачове, с отборите на върха, ще надграждаме, искам да кажа едно нещо на тези, които обичат ЦСКА, целта пред отбора е да е на върха, на първо място, да е шампион, да се съобразяват с него“, добави той.

„Ще има място и за младите момчета в отбора, ако те покажат качества. Работим по селекцията на нови футболисти, за да се повиши конкуренцията“, посочи още Пенев.

„Ред, дисциплина и организация, няма да карам никой насила да играе за ЦСКА, но ако стъпи вътре трябва да дава всичко от себе си за отбора. Когато има контузен футболист това е проблем. Младите трябва да показват всеки ден форма и добри качества постоянно, фланелката на "Армията" тежи много, публиката е взискателна“, каза още наставникът.

Източник: gong.bg
Снимка: БГНЕС