Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 11.02.2019 г.

11 февруари 2019 10:07, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 6 месеца, брой четения: 183
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06:00 часа на 08.02.2018 г. до 08:00 часа на 11.02.2019 г.

 

Сливен: 47-годишен мъж е задържан от криминалисти на участък „Надежда“ за разпространение на наркотици. В хода на операция по противодействие на наркоразпространението на 8 февруари полицейски служители са извършили проверка на криминално проявения 47-годишен Х.Х. на улица в сливенския квартал „Надежда“. В него е намерен и иззет амфетамин, който Х.Х. държи с цел разпространение. Той е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Сливен. По случая е започнато досъдебно производство. С прокурорско разпореждане той остава в ареста за 72 часа.

Водач, употребил наркотични вещества, е установен от полицейски служители в Сливен. В хода на засилената патрулна дейност по установяване на случаи на разпространение и употреба на наркотици на 8 февруари в 22:15 часа е спрян за проверка лек автомобил „Пежо 206“, управляван от 18-годишния Н.С. от град Сливен. При проверката се установява, че Н.С. е употребил метамфетамин. Той е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство.

Служители на РУ-Сливен работят по кражба от частен имот, заявена на 10 февруари. За времето от месец май миналата година неизвестен извършител е проникнал през незаключен прозорец в къща, собственост на 37-годишна жена, като е извършил кражба на покъщнина, бяла и черна техника. Щетата е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Нова Загора: Полицейска операция по пътна безопасност и нулева толерантност към нарушителите е проведена по метода „Широкообхватен контрол“ на 8 февруари от полицията в Нова Загора. За времето от 09,30 до 11,30 часа са проверени 67 лица и 63 автомобила. Констатирани са 28 нарушения на Закона за движение по пътищата. На нарушителите са съставени актове и фишове. Отнета е една шофьорска книжка за неплатени глоби. Най-честите нарушения са превишаване на скорост, нередовни документи и неизползване на обезопасителни колани.

Котел: Криминалисти на РУ-Котел са задържали двама за домова кражба. След подаден сигнал на 8 февруари за извършена кражба на техника и покъщнина от жилище на 64-годишен мъж в село Градец са задържани криминално проявените А.Д.(21 г.) и Л.Д.(26 г.) от същото село. Предметите, обект на кражбата, са намерени и иззети. Двамата са задържани за 24 часа в РУ-Котел. По случая е образувано бързо производство.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков