Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Ямбол - 11.02.2019 г.

11 февруари 2019 10:15, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 6 месеца, брой четения: 178
Полиция Ямбол

Вчера в РУ-Елхово е постъпил сигнал, че през изминалите две седмици от имота на 56-годишна жителка на града, след разбиване на прозорец са отнети: радио апарат, кухненска посуда и три пакета с месо от фризера. Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражба на телевизор от частен дом в село Могила разследват служители от РУ-Тунджа. По данни на заявителя посегателството е извършено в периода от 20 януари до 10 февруари. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

Пътнотранспортни произшествия:

На 11 февруари, към 01:50 ч., в оперативна дежурна част при ОД-МВР-Ямбол, е получен сигнал за настъпило тежко пътнотранспортно произшествие на път III-536 /град Ямбол към село Роза/. На място е установено, че товарен автомобил „Дачия-Сандеро“ е напуснал пътното платно и се е преобърнал в нивата. При инцидента е починал водачът – 32-годишен мъж. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано уе досъдебно производство. Продължава работата по изясняване на причините за възникване на пътното произшествие.

ОД-МВР-Ямбол
Снимка: Интернет