Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сексапилна синоптичка от bTV показа майка си

11 февруари 2019 14:30, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 6 месеца, брой четения: 297
Натали Трифонова и майка й

Красивата синоптичка Натали Трифонова е наследила привлекателния си вид от своята майка. Гонещата 50 години Иванина, която е майка на водещата на прогнозата за времето, изглежда като на 30 и човек трудно би казал, че русата синоптичка на bTV ѝ е дъщеря. Подобно на щерка си, младоликата зъболекарка е с много дълги крака и няма притеснения да носи минижуп, пише "Уикенд".

Натали произхожда от великотърновска докторска фамилия. Баба ѝ Маргарита Ковачева е специалист по детски болести, а майка ѝ е проспериращ стоматолог със собствен зъболекарски кабинет. Синоптичката и родителката ѝ са като сестри, които се различават само по цвета на косите си. Двете често си правят компания по заведения, а преди дни пак прекараха заедно няколко часа и хапнаха в ресторант.

Във вторник по обяд дългогодишният партньор на Натали - Дуан Хасан, я качи в автомобила си, който беше паркиран пред сградата на телевизията. После лимузината потегли към квартал "Хиподрума", където двойката е свила семейно гнездо. Оказа се обаче, че блондинката и гаджето ѝ не се прибират у дома. Колата спря пред бистро, намиращо се недалеч от жилището на госпожица Трифонова. На улицата беше младоликата майка Иванина, която чакаше с дъщеря ѝ да обядват. Когато Натали слезе от Mercedes-а и с майка ѝ се отправиха към заведението, Дуан направи обратен завой и пое към центъра на София. Младежът остави майка и дъщеря да прекарат известно време по женски, докато той вършеше личните си ангажименти.

Източник: Факти