» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сексапилна синоптичка от bTV показа майка си

11 February 2019 14:30, Stanimir Petkov
Emission of: Club of invalids-Sliven 6 months ago, number of readings: 298
Натали Трифонова и майка й

Красивата синоптичка Натали Трифонова е наследила привлекателния си вид от своята майка. Гонещата 50 години Иванина, която е майка на водещата на прогнозата за времето, изглежда като на 30 и човек трудно би казал, че русата синоптичка на bTV ѝ е дъщеря. Подобно на щерка си, младоликата зъболекарка е с много дълги крака и няма притеснения да носи минижуп, пише "Уикенд".

Натали произхожда от великотърновска докторска фамилия. Баба ѝ Маргарита Ковачева е специалист по детски болести, а майка ѝ е проспериращ стоматолог със собствен зъболекарски кабинет. Синоптичката и родителката ѝ са като сестри, които се различават само по цвета на косите си. Двете често си правят компания по заведения, а преди дни пак прекараха заедно няколко часа и хапнаха в ресторант.

Във вторник по обяд дългогодишният партньор на Натали - Дуан Хасан, я качи в автомобила си, който беше паркиран пред сградата на телевизията. После лимузината потегли към квартал "Хиподрума", където двойката е свила семейно гнездо. Оказа се обаче, че блондинката и гаджето ѝ не се прибират у дома. Колата спря пред бистро, намиращо се недалеч от жилището на госпожица Трифонова. На улицата беше младоликата майка Иванина, която чакаше с дъщеря ѝ да обядват. Когато Натали слезе от Mercedes-а и с майка ѝ се отправиха към заведението, Дуан направи обратен завой и пое към центъра на София. Младежът остави майка и дъщеря да прекарат известно време по женски, докато той вършеше личните си ангажименти.

Източник: Факти