Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминалната комедия „Господин Х и морето“ изненадва зрителите с неподправен хумор и драматични обрати от 1 март по NOVA

11 февруари 2019 16:34, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 613
„Господин Х и морето“

Три жени и Калин Врачански: Всички лъжат себе си, той лъже всички

 

“Да снимаш кино е по-хубаво от сладолед”, призна Калин Врачански пред медиите днес, минути след предпремиерната прожекция на епизод 1 от криминалната комедия “Господин X и морето”, в която героят му - Хамелеонът - е ту измамник, ту чаровник, но винаги ужасно обаятелен. Защото любовта е над всичко!

 

11 февруари 2019 г., София. “Беше време да видим такава комедия - един сериал, в който смешните обрати идват от противоречията в характерите на героите, а не от каламбурни ситуации” - сподели с първите зрители на най-новия сериал по NOVA неговият сценарен екип. Първият епизод от “Господин X и морето” бе посрещнат с овации от публиката, а Калин Врачански влезе в екранната си роля на най-чаровния измамник, като поднесе с флирт и усмивка червена роза на всяка дама в кино салона.

 

Режисьорите на сериала - Димитър Коцев-Шошо и Станислав Тодоров – Роги, издадоха, че комедията е забавна и неочаквана, но - както всичко в живота - не винаги смешна. “Героите се лутат между това дали да бъдат истински или фалшиви и с това попадат в неочаквани ситуации“, повдигнаха завесата те и към сериозната страна в отношенията между хората.

 

„Господин Х и морето е препратка към класическите и обичани български комедии от 80-те години, но в напълно актуален за съвремието ни контекст“, сподели Антоний Мангов, програмен директор на NOVA.

 

На специалната прожекция присъства част от актьорският състав - Доротея Толева и Станислава Николова: в ролите на амбициозни и не дотам осъществени съпруги, които се вкопчват в своите деца, за да ги направят по-умни, по-слаби или по-напористи, почтената и праволинейна учителка Невена (в ролята: Ина Добрева), директорът на най-доброто частно училище във Варна, Масларов (Светломир Радев), за когото да си “иновативен” - да имаш йонизатор в коридорите и да продаваш в училищната лафка само чия, е по-важно от истинския смисъл на образованието. Актьорите, изиграли съпрузите Пламен Великов и Любен Кънев, също бяха на прожекцията.

 

“Господин X и морето” стартира на 1 март от 20:00 ч. по NOVA. Ще се излъчва веднъж седмично, всеки петък, и ще покаже 12 епизода.

 

https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-gospodinx-2019-02-11

Снимки

„Господин Х и морето“Доротея ТолеваЕкипКалин ВрачанскиКалин Врачански