Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 12.02.2019 г., вторник

12 февруари 2019 15:55, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 352
Сливен

По данни на Националния статистически институт през четвъртото тримесечие на 2018 г. местните администрации на територията на област Сливен са издали разрешителни за строеж на 24 жилищни сгради с 65 жилища в тях.

Откраднати пътни знаци могат да доведат до катастрофа на оживен булевард в Сливен – мястото е мостчето по средата между Новоселския и Градинския мост.

Среща-разговор с известния драматург, поет и писател Стефан Цанев и Доротея Тончева ще се проведе в Сливен на 18 февруари – понеделник.

Зам.кметът на община Сливен Стоян Марков и зам.областният управител на Сливен Камен Костов участваха на 11 февруари в заседание на управителния съвет на туристически район „Долината на розите" в Казанлък.

Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва възнамерява да подкрепи генерал Кольо Милев, ако се кандидатира за кмет на община Сливен.

122 пешеходци, пресичащи на неопределените за това места са били санкционирани от полицията в Сливен през миналата седмица.

На 14 февруари всеки посетител на РБ „Сава Доброплодни“ ще получи като дар свитък с прекрасно стихотворение посветено на любовта.

Снимка: Станимир Петков