» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 12.02.2019 г., вторник

12 February 2019 15:55, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 1 year ago, number of readings: 351
Сливен

По данни на Националния статистически институт през четвъртото тримесечие на 2018 г. местните администрации на територията на област Сливен са издали разрешителни за строеж на 24 жилищни сгради с 65 жилища в тях.

Откраднати пътни знаци могат да доведат до катастрофа на оживен булевард в Сливен – мястото е мостчето по средата между Новоселския и Градинския мост.

Среща-разговор с известния драматург, поет и писател Стефан Цанев и Доротея Тончева ще се проведе в Сливен на 18 февруари – понеделник.

Зам.кметът на община Сливен Стоян Марков и зам.областният управител на Сливен Камен Костов участваха на 11 февруари в заседание на управителния съвет на туристически район „Долината на розите" в Казанлък.

Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва възнамерява да подкрепи генерал Кольо Милев, ако се кандидатира за кмет на община Сливен.

122 пешеходци, пресичащи на неопределените за това места са били санкционирани от полицията в Сливен през миналата седмица.

На 14 февруари всеки посетител на РБ „Сава Доброплодни“ ще получи като дар свитък с прекрасно стихотворение посветено на любовта.

Снимка: Станимир Петков