Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Варненец ще плува 2,2 км благотворително в ледени морски води

12 февруари 2019 16:37, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 6 месеца, брой четения: 224
Емил Атанасов

Варненец ще плува благотворително 2,2 км в помощ на домовете за сираци в морската столица. Плуването, в което Емил Атанасов ще предизвика своите възможности и ще опита да достигне отвъд предела, ще е в събота, 16 февруари, става ясно от фейсбук поканата за събитието.

Плуването ще стартира в 12.00 часа от четвърта буна на варненския бряг. Планираният финал на първа буна е към 13:00 часа. Плувецът ще бъде подкрепен от съпътстващи лодки, медицински екип, спасител и медии, които ще отразят смразяващото предизвикателство.

„С риск за здравето и живота си Емил Атанасов ще се опита да преплува разстоянието от 2200 метра в ледените морски води край град Варна. Разстояние, което е преплувано в смразяващо студени води само веднъж в историята на спорта. Събитието е подкрепено от благотворителна кауза, която има за цел да събере средства за 3 от домовете за сираци във Варна.

Ще може ли Емил Атанасов да достигне отвъд предела за да подкрепи своята кауза? Всеки желаещ да го подкрепи е добре дошъл. Маршрутът и мястото за старт са начертани на картата. Не го пропускайте, зрелището е гарантирано”, отбелязват организаторите.

Източник: Дарик
Снимка: Личен архив, Фейсбук Фейсбук