Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 19.02.2019 г.

19 февруари 2019 09:57, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 644
ОД на МВР Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 18.02.2018 г. до 08,00 часа на 19.02.2019 г.

 

Сливен: Криминалисти на РУ-Сливен задържаха съучастници в телефонна измама и върнаха пари и ценности на 81-годишна жена. Измамата е станала на 14 февруари. Жена на 81 години от град Сливен е въведена в заблуждение, че помага на органите на реда, при което е хвърлила през терасата парична сума в размел на 500 лева и златни накити, всичко на стойност около 2000 лева. След получаване на сигнала и предприетите незабавни издирвателни действия полицейските служители са задържали 48-годишната П.К. и 28-годишния Г.Д. и двамата от село Овчи кладенец, общ.Ямбол. Двамата са направили пълни самопризнания. В тях са намерени парите и златните накити, които са иззети и върнати на потърпевшата. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на двамата продължава.

 

Притежание на наркотици е установено при осъществяване на патрулна дейност от служители на РУ-Сливен. На 18 февруари на бул.“Илинденско въстание“ е извършена проверка на 19-годишния К.В. от град Сливен. В него са намерени и иззети 9 топчета от станиол, съдържащи канабис. К.В. е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

 

На 18 февруари в РУ-Сливен е получен сигнал за възникнал инцидент с пострадал при работя в производствен цех в индустриалната зона на град Сливен. Пострадалият е на 25 години от град Сливен, той е откаран в МБАЛ „Д-р Ив.Селимински“ с фрактура на ръката и настанен за лечение без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: Криминалисти работят по случай на кражба от частен имот в град Нова Загора. На 18 февруари 77-годишен мъж е подал заявление за извършена кражба на парична сума от дама му. Нанесената щета е в процес на установяване. Извършен е оглед, предприети са процесуално-следствени действия. В РУ-Нова Загора е започнато досъдебно производство.