Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Над 25 атракции ще забавляват посетителите на пролетните изложби в Международен панаир Пловдив

26 март 2019 12:02, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 260
Над 20 000 посетители привличат всяка година пролетните изложби в Международен панаир Пловдив, които сега започват на 27 март и ще продължат до края на месеца.

Над 25 атракции ще забавляват посетителите на пролетните изложби от 27 до 31 март 2019 г. в Международен панаир Пловдив. Те ще видят много новости за лова, риболова, туризма, екстремните спортове, градинарството, модата, фризьорството и грима, свободното време.

Серията от прояви стартира с Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“. Новост е луксозното облекло от вълна и кожа на северен елен, допълващо експозициите от дрехи, обувки, принадлежности, аксесоари за лов, риболов и активности сред природата. Сред тях са и последни модели лодки. За първи път гостува екстремното байк шоу на най-добрите каскадьори с велосипеди от Балтика. То може да се види на 29 март от 13 и от 16 ч., на 30 март от 12 и от 15 ч., на 31 март от 11 и от 13 часа.

Програмата на изложбата включва демонстрации с коне тежковози за теглене на трупи, експозиция от ловни трофеи и старинни пушки, представяне на ловни кучета и соколи, обучение по стрелба, демонстрации на примамки за дивеч, надпревара по риболов за деца, игри и презентации за ученици, които ще се запознаят с животните и природните паркове у нас, и други прояви.

На 27 март започва и Специализираната изложба „Цветна пролет“. Наред с богатото разнообразие от декоративна растителност, овошки, препарати, саксии, ще има и арт предмети за великденска украса.

Атрактивни колекции от облекла ще представи Европейският панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика, който се открива на 28 март. На щандовете ще се предлагат дамски, детски и мъжки дрехи, трикотаж и бельо, накити и аксесоари, текстил за дома, обувки на атрактивни цени. Модните тенденции ще бъдат демонстрирани и на дефилета.

На следващия ден Италианският фестивал на красотата и прическата тръгва със зрелищни събития. Художникът Васил Стоев ще рисува с бои за коса върху 12-метрово платно, а чрез ревю на прически ще бъдат показани емблематични образи от България. В програмата присъстват семинари за професионалисти, демонстрации на световноизвестни стилисти, състезания по фризьорство и грим, конкурс за абитуриентска прическа, презентации на нови линии козметика за коса, лице и тяло.

На 30 и 31 март ще се проведат международни и национални киноложки изложби. За шампионските титли ще се състезават кучета от над 30 породи, а публиката ще се забавлява с конкурсите „Най-добра развъдна двойка“, „Най-добър развъдник“, „Дете и куче“, „Млад хендлер“, както и с демонстрации по послушание, фристайл и фризби-фристайл.

С интересните новости и атракции, които предлагат, пролетните изложби привличат всяка година над 20 000 посетители. И сега те имат шанс да спечелят някоя от наградите, осигурени от Международен панаир Пловдив: ръкавици и шапка с кожа на северен елен, телескоп, макара и влакно за риболов, портативен хамак. Печелившите анкетни карти ще бъдат изтеглени в последния ден.

Изложенията са отворени от 9 до 18 часа, в неделя – до 14 часа. Билетът, който дава достъп до всички прояви, струва пет лева, а за ученици, пенсионери и инвалиди има преференциална цена от два лева.