Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител издаде заповед за ....

16 септември 2010 15:20,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1284
снимка

В изпълнение указания на заместник министър-председателя и министър на вътрешните работи г-н Цветан Цветанов, относно подготовката за зимния сезон 2010-2011 г., областния управител на област Сливен, на основание Закона за защита при бедствия във и Закона за администрацията, издаде заповед на 15.09.2010 г., с която назначи щаб за координиране на спасителните и неотложни аварийно-възстановителни работи при зимни условия за сезон 2010-2011 г. на територията на област Сливен.

 

Щабът е с обновен състав, в съответствие с настъпилите персонални промени в ръководствата на някои от териториалните органи на изпълнителната власт, дружества и организации.

Щабът се ръководи от областният управител г-н Марин Кавръков.

Щабът ще координира спасителните и неотложните аварийно-възстановителни работи при зимни условия на територията на област Сливен, когато те излизат извън територията на една община, както и когато кметът на съответната община е поискал това.

 

При необходимост щабът ще привлича допълнително специалисти от звена, служби и оперативни структури на Единната спасителна система.

За място за провеждане на заседанията на щаба е определена заседателната зала на областна администрация.