Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Представителна изява по Английски език

22 април 2019 18:08, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 1788
Представителна изява

На 22.04.2019г. се проведе ,,Acting in English”- традиционна изява по английски език в дните, посветени на Елисавета Багряна. Включиха се ученици от трети до шести клас.Те изпълниха стихотворения, кратки сценки, забавни диалози, откъс от ,,Малкият принц’’, разказаха приказката ,,Новите дрехи на царя” и показаха атрактивен танц. Впечатляващо беше участието на малчуганите от трети клас, които изиграха сценките ,,Роботи”, ,,Тигърът и маймунката”, танца на веселите маймунки. Не се посрамиха и петокласниците Юри и Христо от 5 „а”, Мирела, Илияна и Яни от 5 „в”; шестокласниците Дария и Стоян от 6 „а”, Ралица, Таня и Михаил от 6 „б”, Виктория, Християна, Стефан, Данаил и Кристиян от 6 „в”. Водещ беше Виктор Кръстев от 6 „а”клас.

Участниците спечелиха аплодисментите на свои съученици, заместник-директорът госпожа Марияна Иванова и учителките по английски език – г-жа Иванова, г-жа Стоянова и г-жа Шарапчиева.

Снимки

Представителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изява