Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кампанията „Аз съм зависим от хубавата книга..!” в ОУ „Климент Охридски”, село Блатец

23 април 2019 10:49, Превантивно-информационен център - Община Сливен (ОбСНВ, ПИЦ - Сливен)
Излъчване: ОбСНВ, ПИЦ-Сливен преди 5 години, брой четения: 1833
ОбСНВ, ПИЦ

В голямо, поддържано, светло и чисто училище съм. Цветя, детски рисунки, тематични кътове … допълват интериора .

Залата е пълна с любопитни ученици. Оказа се, че те са подготвени по темата за здравето. За четвърта година участват в Национален ученически конкурс „Посланици на здравето” и са разработили и защитили проект „Ще се храня здравословно аз и с усмивка ще спортувам в мраз!”, за който са отличени. Учениците знаят как да се хранят здравословно, как да поддържат хигиенично и чисто училището и дома си, знаят кое разрушава здравето и от какво да се пазят.

Някои споделиха, че обичат да четат приказки и всички обещаха да ги последват и приятел в свободното им време да бъде и „хубавата книга”. А три деца поеха задължението да сформират клуб за доброволческа дейност - „Живей здравословно!”, чрез който да продължат традицията с дейности за здравето.

Снимки

ОУ „Климент Охридски”, БлатецОУ „Климент Охридски”, БлатецОУ „Климент Охридски”, БлатецОУ „Климент Охридски”, БлатецОУ „Климент Охридски”, БлатецОУ „Климент Охридски”, БлатецОУ „Климент Охридски”, БлатецОУ „Климент Охридски”, БлатецОУ „Климент Охридски”, БлатецОУ „Климент Охридски”, БлатецОУ „Климент Охридски”, БлатецОУ „Климент Охридски”, Блатец