Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Лиляна Павлова ще посети област Сливен на 4 май

03 май 2019 16:05, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 5 години, брой четения: 1081
-----

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и министър на първото българско председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018г. Лиляна Павлова ще посети област Сливен в събота /4 май/. Тя ще бъде придружена от народния представител от ГЕРБ и областен ръководител на партията Десислава Танева.

В 10 ч. Лиляна Павлова и кандидатът за евродепутат Камен Костов ще посетят град Кермен. Те ще бъдат гости на 14-тия фолклорен събор в града. Празникът се организира веднъж на две години от община Сливен, кметството в Кермен и местното читалище „Пробуда – 1906“. Събитието ще се проведе пред сградата на читалището /ул. „Цар Освободител” №1/. По време на събора, двамата ще се срещнат с кмета на община Сливен Стефан Радев и кметове на населени места.

В 12 часа Лиляна Павлова и Камен Костов ще се включат в традиционния събор „Герлово пее и танцува“. Организатори са Община Котел и Кметство с. Ябланово.

В 16 часа кандидатите за евродепутати Лиляна Павлова и Камен Костов, по покана на народния представител от ГЕРБ Галя Захариева и кмета на община Нова Загора Николай Грозев, ще посетят фолклорния събор "Еленово", който се провежда в близка местност край село Еленово. Ще има възстановка на тракийска сватба, представена от Клуб „Традиция“ – Нова Загора и Концерт на ансамбъл за български народни песни и танци „Родолюбие“, гр. Тараклия, Република Молдова.