Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Успешно осъществена мобилност по проект "Насърчаване на социалното приобщаване, толерантността и културното многообразие в училище"

08 май 2019 17:09, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 2252
Работа по проект, програма Еразъм +

От 08.04.2019 г. до 15.04.2019 г. се проведе обучителен курс „Teaching tolerance, diversity and active citizenship in the 21st century classroom” в гр. Сантарем, Португалия по програма Еразъм +, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани“.

Тематичната насоченост на обучителния курс „Teaching tolerance, diversity and active citizenship in the 21st century classroom” бе пряко свързана с придобиване на знания, умения и компетенции, използвани при практически насочени и иновативни обучителни методи, за работа с ученици и родители. Участниците в курса усвоиха знания и умения за прилагане на неформални методи за обучение при провеждането на занятия, относно възпитанието на учениците в дух на толерантност и уважение към чуждото мнение. Една от основните цели на обучителния курс бе да подпомогне проект: „Насърчаване на социалното приобщаване, толерантността и културното многообразие в училище”, който се осъществява в ОУ „ Елисавета Багряна” гр. Сливен в периода от 2018 г.- до 2020 г., по програма Еразъм +, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани. Осъществяването на проекта ще даде възможност на учители и ученици да вървят заедно към преодоляване на границите на различията- учителите ще могат да организират по- добре обучението на своите ученици така, че те да станат по- отворени към света около тях, по-толерантни и по-активни граждани на Европа.

Снимки

Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +