Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кампанията „Аз съм зависим от хубавата книга!” в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, Речица

13 май 2019 15:59, Превантивно-информационен център - Община Сливен (ОбСНВ, ПИЦ - Сливен)
Излъчване: ОбСНВ, ПИЦ-Сливен преди 4 години, брой четения: 1697
ОбСНВ, ПИЦ

С доброволците попаднахме в едно съвременно модерно училище … Останахме силно впечатлени от създадената атмосфера и съвременно оборудваните кабинети! … Зазвуча отнякъде „Детска планета” на Крисия и се оказа, че не е случайно … „бие” звънецът за излизане от час!

И други невероятни идеи в интерес на децата – стая за отдих, музей, спортни площадки … – училище с прекрасни условия за даване на знания, за провокиране на любознателност, за лични изяви, за поощряване на таланти ... и ето малкият Емил Митев! Със заразяващ ентусиазъм разказва за своите изобретения, за своя работещ макет, с който е спечелил награда, сподели бъдещите си планове … чаровен, пристрастен и искрен! Успехи, Емиле!

Минало и настояще се съчетават в изображенията, таблата и картините в коридора. Гордост на училището е създаденият музей с благородната мисия на пазител на училищната и местната идентичност!

Историята на училището се пише и днес от всички – ученици, учители, родители …

 

Залата за срещата е пълна с ученици – оказа се, че са изморени след шестия час, но все пак една част от тях се включиха в дискусията за здравето. Посочиха факторите, които са заплаха за здравето; споделиха как се поддържат жизнени и здрави чрез спорта; разказаха за заниманията си в свободното си време.

Учениците получиха карта със забележителностите на България и комплект книги с пожелание в свободното си време да четат повече книги и да споделят прочетеното.

В края на срещата обсъдихме задълженията на бъдещия доброволчески клуб „Живей здравословно!”.

Благодаря на г-н Ботушаров за гостоприемството и споделените успехи!

Снимки

ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, РечицаОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, Речица