Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

От днес, 20.09.2010г. в рамките на 9 месеца по Програма "Старт на кариерата" в областна администрация ще работят двама младежи с висше образование

20 септември 2010 13:22,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1236

Приключи процедурата по Програма "Старт на кариерата" - 2010г. за кандидатстване за работни места в централните ведомства, в областните и общинските администрации. Чрез програма "Старт на кариерата" социалното министерство и Агенцията по заетостта ще дадат възможност на младите хора да си намерят работа.

От днес, 20.09.2010г. в рамките на 9 месеца по програмата в областна администрация ще работят двама младежи с висше образование, но без стаж в своите специалности. Това са Валентина Чудомирова-Тенева и Даниела Стойчева. Те ще получават всеки месец трудово възнаграждение, осигурено по програма „Старт на кариерата” на Министерството на труда и социалната политика, а социалните и здравни осигуровки ще бъдат за сметка на работодателя.

 

Валентина Чудомирова-Тенева е назначена на длъжност младши експерт в Дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост", а Даниела Стойчева на длъжност младши експерт в Дирекция "Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността".

 

Целта на Програмата „Старт на кариерата” е осигуряване на възможности за заетост на младите хора непосредствено след дипломирането им, като по този начин се предоставя и възможност на държавните и общинските структури да подмладят персонала си.