Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Абитуриент се появи на бала си с трактор

26 май 2019 19:41, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 6 месеца, брой четения: 254
Трактор

Търновски абитуриент шокира и шашна всички като се появи на бала си с трактор. Младежът пристъпи тежко в центъра на Велико Търново с огромна зелена машина, с надпис абитуриент на предното стъкло, забодено национално знаме и балони.

Появата му предизвика възторжени викове и овации от младите хора и неодобрението на по-възрастните зяпачи. „Съвсем го удариха през просото тия младите. Другата година ще започнат да идват, яхнали магарета”, възмущаваше се възрастна жена, клатей глава неодобрително. След като привлече вниманието на присъстващите, младежът слезе от трактора и се сля с връстниците си. а селскостопанската машина гордо си тръгна от площада. Освен младежа с трактора и други негови колеги бяха ибрали нетрадиционен начи на появяване. Абитуриентка фенка на високите скорости се появи върху мотор с ескорт от още 4-5 рокери, неини приятели. Момичето обаче не бе в кожени дрехи, а в стилна дълга виолетова рокля. Друг завършващ ученик пък, бе избрал да се появи в центъра на старата столица в стар соцавтомобил „Варшава”, управляван от дядо му.

Това не е първата година с подобни нестандартни решения от страна на абитуриентите във Велико Търново. преди няколко години момиче, трениращо конен спорт, събра очите на присъстващите като слезе от село Арбанаси до центъра на Велико Търново, яхната породист арабски жребец. Двама младежи пък миналата година се появиха във файтон в костюми и с цилиндри на главата, като истински възрожденски господа.

Източник: Монитор