Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

„Ваканция здравей!Да играем безопасно!”

04 юни 2019 16:12, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 650
---

60 деца се включиха във финалния етап на състезанието „Ваканция здравей! да играем безопасно“. В зала „Сливен“ учениците от сливенските училища от V и VI клас взеха участие по теми, свързани с полицейската работа и изучавани по проекта „Работа на полицията в училищата”. Състезанието се проведе под надслов „Ваканция здравей!Да играем безопасно!”.

Целта е по време на лятната ваканция децата да се забавляват, но и да знаят основните правила за тяхната безопасност.

В края на събитието всички деца получиха грамоти и тениски с мотото на състезанието. На първите три отбора бяха връчени купи и предметни награди. Заместник-кметът по икономическо развитие Стоян Марков участва в награждаването.

„Първо искам да честитя на всички деца, защото всички, които участвате днес, сте победители. Пожелавам ви весела ваканция и играйте безопасно по време на нея“, каза Марков.

Събитието е по проекта „Работа на полицията в училищата“ и се провежда в партньорство с Община Сливен, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и ЦПЛР Детски комплекс-Сливен. Директорът на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков благодари за съдействието на институциите и пожела на децата щастливо и безопасно лято.

04.06.2019 г.

Снимки

------------------