Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 11.06.2019 г., вторник

11 юни 2019 15:52, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 8 месеца, брой четения: 263
Сливен

На 10 юни 2019 г. в град Сливен се проведе специализирано обучение за полицаи от сектори Охранителна и Криминална полиция на ОД МВР – Сливен, социални работници и членове на МКБТХ – Сливен, на тема „Национален механизъм за насочване на жертви на трафик на хора и ролята на служителите в идентификацията и подкрепата на жертвите”.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал Андрей Боцев ще наблюдават утре, 12 юни, тактическите занятия на военнослужещите от състава на многонационален батальон в рамките на националното учение с международно участие „Ответен удар – 2019 г.“, което се провежда на полигон „Ново село“.

На 13.06.2019 година от 11:00 часа на плаца на Център за подготовка на специалисти ще се проведе тържествен ритуал по полагане на военна клетва - „Заклех се!” ще произнесат 22 новоназначени войници.

Една щастлива млада дама празнува своя рожден ден днес, тя се казва Северина Драгоева и е служител в клона на А1 в сливенския квартал „Българка“.

На 19.06.2019 г. от 18:30 ч. в зала „Сливен“ ще се играе благотворителен спектакъл „Д-р“ по Бранислав Нушич, подготвен от учениците от театралната трупа при ППМГ „Д. Чинтулов“.

Премиерата на спектакъла „Козметика на врага“ от Амели Нотомб ще бъде тази вечер в Камерна зала „Слави Шкаров“ на Сливенския драматичен театър.

Сливенски ученици с проект за еко къща за гости спечелиха конкурса „Имам бизнес идея!“.

Снимка: Станимир Петков