Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 18.06.2019 г., вторник

18 юни 2019 15:52, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 216
Сливен

По данни на Националния статистически институт през април 2019 г. на територията на област Сливен са функционирали 56 места за настаняване с над 10 легла – хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване.

В изпълнение на Програмата за противодействие на трафика на хора и закрила на жертвите за 2019 г., Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен, съвместно със сдружение „Лекари на света”, проведоха целенасочени дейности за превенция на трафика на бременни жени с цел продажба на детето.

Част от Сливен ще остане без топла вода до 15 юли, става ясно от съобщение, публикувано днес на сайта на топлофикационното дружество.

23 точки съдържа дневния ред на предстоящата сесия на Общински съвет Сливен на 26 юни.

Безплатни прегледи за туберкулоза се извършват от 17 до 21 юни в сектора по фтизиатрия към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ Сливен.

Деца от 9 до 12 клас на ППМГ „Добри Чинтулов“ Сливен ще имат възможност да се включат в летни академични курсове за ученици – поканата, отправена към учебното заведение, е за участие на децата в програма „Uni camp – Професии от бъдещето“.

44-годишната Димитринка Йорданова от Сливен стана майка на тризнаци, тя роди своите рожби в столичната болница "Света София".

Снимка: Станимир Петков