Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Виктория Георгиева направи сериозен пробив и в Испания

26 юни 2019 14:53, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 306
Виктория Георгиева направи сериозен пробив и в Испания

“ЗА НАС ТОВА Е ОТКРИТИЕТО НА ВЕЧЕРТА”

СТАВА ВЪПРОС ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ВИКТОРИЯ ГЕОРГИЕВА, А ДУМИТЕ СА НА ФРАНЦИСКО БУЕНДИАС, ОРГАНИЗАТОР НА MELBOSS OPEN В МАДРИД, ИСПАНИЯ, КЪДЕТО ПЕВИЦАТА ПРЕДСТАВИ ВИДЕОТО КЪМ НОВИЯ СИ СИНГЪЛ I WANNA KNOW.

 

Виктория Георгиева направи сериозен пробив и в Испания по време на музикалния форум Melboss Open, Мадрид. На форума бяха представени новият й сингъл I Wanna Know и видеоклипът към него. Виктория Георгиева бе избрана от над 500 кандидати да пее пред участниците във форума като един от двамата изгряващи артисти! На музикалното й изпълнение присъства и носителят на 13 награди Grammy, продуцентът и саунд инженер Рафа Сардина, работил с Лейди Гага, Елвис Костело, Бионсе, Пласидо Доминго, Стиви Уондър..

 

“Наистина, получихме изключителна възможност, но най-хубавото беше, че Виктория впечатли всички и отзивите са страхотни. На място с нас се свързаха експерти в музикалния бизнес, според които Виктория е подходяща за пазара в Южна Америка. Така че, започваме работа в тази посока”, сподели Геновева Христова от Missia23, продуцентът на Виктория Георгиева.

 

След Melboss Open в Мадрид (19 юни), на 21 юни в Студио 5 на НДК клипът към I Wanna Know беше представен и пред българска публика. Видеото е режисирано от Димитри Стефанов, а изпълнителният му продуцент е друг участник, когото - освен Виктория Георгиева, познаваме от X Factor – Велина Илиева. За Велина проект I Wanna Know е дебют в ролята й на продуцент, за Димитри - в ролята му на режисьор.

“Доверието, което ни гласуваха от Missia23, беше наистина голямо. Имахме свободата да работим спокойно и най-вече да представим Вики такава, каквато знаем, че трябва да бъде. Ние двете сме адски близки, почти като сестри, което не винаги е добре, но в нашия случай се получи! Надяваме се видеото да се хареса”, - споделя Велина Илиева.

 

Димитри Стефанов работи над 15 години като фотограф извън България. Завръща се у нас с идеята да работи тук. В I Wanna Know първоначално е привлечен като фотограф, но Missia23 се впечатляват от идеите и начина му на работа, и като продуцент на Виктория Георгиева поемат риска той да е и режисьор на първото нейно видео. “Аз съм много критичен, най-вече към своята работа. Горд съм, че именно това видео е моят дебют, защото музиката е на световно ниво. Вече работим по следващото парче на Вики, с което смятам да затвърдим започнатото”, разказва Димитри Стефанов.

 

“I wanna know е прекрасен пример за начина ни на работа в Missia23. Залагаме на младите и все още непознати имена в бранша, защото смятаме, че има много такива във всички креативни сфери и всички те заслужават своя шанс. Така ще работим и с всички останали проекти, защото вярваме, че имаме продукция, която може да ни представя добре в целия свят”, категорична е Геновева Христова.

 

 

 

Снимки

Виктория Георгиева направи сериозен пробив и в ИспанияВиктория Георгиева направи сериозен пробив и в Испания