Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проведе се заседание на Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата в общината

04 юли 2019 10:06, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 579
---

Заседание на Общинската комисията по безопасност на движението и транспорт по пътищата се проведе в Община Сливен.

В него участваха председателят на комисията заместник-кметът Румен Иванов и нейни членове, сред които бяха директори и представители на различни институции в града и експерти от Общината.

Точките от дневния ред на срещата бяха свързани с необходимостта от въвеждането на нова организация на движението в някои части на града и превенция срещу възникване на пътнотранспортни произшествия.

Поради нарастващия им брой в различни градски участъци бе взето решение да се засили контролът и те да бъдат обезопасени. Сред необходимите мерки са поставяне на повдигнати пешеходни пътеки или други средства за ограничаване на скоростта с цел осигуряване на безопасността на пешеходците, поставянето на допълнителни пътни знаци и маркировка. Беше договорено пътна полиция да засили контрола и членовете на комисията призоваха гражданите да спазват правилата за движение по пътищата. Ръководството на общината е отворено за диалог и предложения, свързани с пътната безопасност.

Общинската комисия по безопасност на движението и транспорт по пътищата в община Сливен е сформирана със заповед на кмета Стефан Радев.

04.07.2019 г.

Снимки

------------------