Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Повече информация за концерта на Майкъл Болтън в София

06 юли 2019 10:58, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 5 месеца, брой четения: 218
Майкъл Болтън

На концерта в София Майкъл Болтън ще бъде на сцената на зала 1 на НДК с екип от десет музиканти и четирима вокалисти, съобщиха от организаторите на Националния дворец на културата.

Събитието е на 18 юли, а световното турне на изпълнителя вече е в европейската му част. Преди да се наслади на българските фенове, Болтън ще пее в Испания, Португалия и Германия. На концертите звездата изпълнява своите вечни хитове, както и песни от новия си албум, A Symphony of Hits.

През юни художникът направи специално обръщение към българската публика.

Предстоящият концерт на една от големите американски музикални звезди е десет години след последното му посещение в България (29 юни 2009 г., зала 1 на НДК).

В края на май Болтън се изкачи на сцената с Националния симфоничен оркестър в центъра на Кенеди. Това беше и първото музикално шоу на звездата. "Повече от 30 години изпълнявам баладите си, но изглежда, че нещо се случва, когато съм в компанията на симфоничен оркестър", казва той. По думите му той усеща друг поток от енергия на сцената и всяка от песните я има в различни емоционални измерения.

Източник:
Sofia Photo Agency
www.novinite.com