Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Истината за парфюмните тестери

24 юли 2019 15:29, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 4 години, брой четения: 691
Истината за парфюмните тестери

Този тип продукти представят аромата. Обикновено не се продават, но в последно време преимуществено се увеличава производството им, за да бъдат предлагани в търговската мрежа. Има хора, които се отнасят скептично към тази възможност. Според тях тестерът е продукт "второ качество", изгубил от стойността си поради многократно използване. Отговаря ли това мнение на истината? Категорично не!

Преди да решим заслужава ли си покупката на тестер, е необходимо да знаем различава ли се и доколко от оригинала. Нека ви помогнем за точната преценка.

Различията между тях са само три. Уверяваме ви, далеч не толкова значими, колкото изглеждат от пръв поглед.

Първото е в цената. Тя е доста по-приемлива. Това улеснява бюджета. Сдобивате се с любимия аромат, без да го надхвърляте.

Второто е в количеството. То е по-малко. Обяснимо е. Представя се марката. В зависимост от честота на употреба стига за около 1000 впръсквания.

Третото е в опаковката. Тя е картонена – сива или бяла. Това не значи, че тестерът е фалшив и некачествен.

И едно уточнение от особена важност. Тестерът е версия на оригиналния парфюм. И двата продукта се създават на едно място, по една и съща формула.. Произведените с пазарна цел са чисто нови. Политиката на марките да се доставят в транспортна опаковка не ги прави нееднакви с оригинала.

Парфюмите тестери за жалост не могат да се намерят навсякъде. Срещат се в специализирани магазини и големи търговски обекти.

В Testeri-bg.com има в наличност тестери на водещи марки с гарантирано качество. Цените са ниски и без конкуренция. Следете нашите промоции и нови продукти. Няма да ви разочароваме. Благодарим ви, че ни се доверихте!